Links

  • https://schouwsmolen.wordpress.com/
    Op deze weblog plaatsen wij met regelmaat verhalen over gebeurtenissen op de molen, nieuwe foto’s en aankondigingen van activiteiten op de Schouwsmolen.
  • https://www.schouwsmolen.nl/
    Site van het adviesbureau Schouwsmolen, actief op gebied van ruimtelijke ordening, natuur en landschap, milieu, energie en cultureel erfgoed. Adviesbureau De Schouwsmolen is een initiatief van drs. Joost van der Stappen. Voor vragen kunt u contact opnemen via telefoon ((0031) (0)6 – 2990 5885) of mail (info@schouwsmolen.nl)
  • https://www.edumare.nl/
    Stichting Edumare, opgericht in 2016 door Truus Manders-Scheres, Jacques Manders, Thieu Munnecom, Joost van der Stappen en Willy Moors, heeft tot doel lokale educatieve projecten te ontwerpen, vorm te geven en uit te voeren. De projecten richten zich op historie, cultuur, milieu, natuur en landschap in de regio van gemeente Leudal. Edumare wil hiertussen verbindingen leggen waar mogelijk. De stichting beoogt op deze wijze de betrokkenheid van Midden-Limburgers, van jong tot oud, met hun omgeving te vergroten.

Stichting Vrienden op de Fiets, in 1984 opgericht, heeft tot doel het recreatief fietsen en wandelen in Nederland te bevorderen. Daartoe biedt de stichting een netwerk van gastadressen, waar sportievelingen op doortocht voor een klein bedrag kunnen slapen en ontbijten.